Pannkaka, tjocksockar, stövlar o storhandling!

Idag fick jag en present av ett av våra barn....världens läckraste tjocksockar!! Som hans mormor stickat!!! Rosa o svarta!! Blev sååå himla glad...dessutom hade jag ett stort hål i mina gamla!! Kung!!



Visst är dom läckra??!! Jag var o handlade idag efter att vi varit hos Carro o käkat pannkaka!! Linus fick följa med henne på badmintonträning så fick jag fara alldeles själv!! Åhh va bra det va!! Då va jag ju tvungen att ha mina nya fina tjocksockar o mina fina stövlar....det regnade idag så det va blött ute!! Gud så läcker jag måste ha varit!! Haha!!



Dagen är dock inte slut än....måste packa om lite varor....kära i mindre bitar innan jag fryser in det!! Men snart ska jag göra det!! =)

Men erkänn att jag har fått världens snyggaste tjocksockar!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Bullbak!!

Äntligen har jag bakat bullar som jag tänkt göra hur länge som helst!! For på affärn efter jobbet för att köpa jäst o mjölk!! Så långt gick det bra....tills jag kom hem o insåg att jag inte hade nått margarin!! Men jag hade lite flytande margarin så jag kunde göra en sats bullar iallafall!! Det blev tupperwares snabbullar!! Mycket goda blev dom!!



Helgen har varit lugn... Linus kom i fredags.... Sista april va trevlig....va på 30 års fest...kom hem kvart i 4 på fredagsmorgonen....såg att det lyste hos grannen så jag gick dit på efterfest!! Haha!! Somnade där o gick hem vid ett på dan!! Linus kom vid två!! Hahaha!!! Sååå typiskt mig!!

På fredan for vi till garaget en sväng....mamma var där o piffade i husvagnen!! Linus hittade vatten som vanligt!!! Vad skulle man göra utan vattenpölar??? Ja det är vår stora fråga här hemma....han blir arg på solen när den torkar upp vattenpölarna!! Hahaha!!!
Lördan for vi först till Carro o käkade makaroner o korv ute på altanen, sen till garaget, jag lämnade Linus där o for på 50 års kalas en sväng!! En arbetskamrat fyller år på ons o hade öppethus då!! Sen for vi bara hem o mös jag o Linus!!

I söndags så hade vi heldag med Carro o Lillbruden!! Först grillade vi hamburgare hos Carro....sen blev det lekparken i stan, hade fika med oss!! Men de va väldans fart på lillbruden o Linus va inte så långt efter han heller!!! Så vi packade in oss i bilen o körde till Lemesjö....1 timmes bilfärd dit o 1 timmes bilfärd hem....plus ca 40 fika rast däruppe!! Det va snö kvar o Linus hittade.....vattenpölar kanske?? Haha!! Kan säga att det va två skitiga ungar vi hade med oss hem sen!! Vi kom hem runt halv åtta....Linus fick hoppa i badet på en gång!!!

    

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

RSS 2.0