Allt går...

...bara man ger sig den på det!!
Det var en ledsam förmiddag men dagen blev bättre!!
Jag fick sitta å vara ledsen å gråta, precis som jag behövde, sen känndes det bättre!!

Jag hade ju lovat min kusin att hjälpa henne med smörgåstårtorna, så hon kom hit mitt i mitt försök att städa hallen....haha!! Så då satte jag henne i jobb med tårtorna medans jag fortsatte vika kartonger!! Sen gjorde vi klart båda tårtorna, jag gick på affärn å fixade lite till middan. Sen kom Lina hit å käkade tacogratäng med oss!! Mums!! Tillomed Linus åt lite köttfärs till sina tacochips!!! Yippi!!

Sen for brudarna för de skulle ut på krogen å fira in Terése födelsedag!! Jag fortsatte faktiskt i min städ anda å tömde en kartong med sängkläder å gardiner in i skåpen där de hör hemma. Sen satte jag upp en gardinstång för ett drapperi som oxå nu sitter uppe, har nämligen ingen dörr in till mitt sovrum å känner att det kan va skönt att kunna dra igen, så det blir riktigt mörkt!! Sen satte ja upp en hylla till i badrummet, plus en till handdukshängare för lite större handdukar. Alltså ja satte den högre upp!!! Sen städade jag upp i Linus rum medans han satt vid datorn å såg Wall-E!!! Han hoppade runt i rummet sitt å frågade vem de va som varit där å trollat, de va ju så rent!! Hahaha....söt grisen min!!!

Så nu känner jag mig lite seg å funderar på att lägga mig i soffan å bara vara!!
Saknar min kärlek oxå såklart, men han kommer hem på måndag, inte såå länge kvar nu!! Puss på dig!!

Ha en underbar kväll mina vänner!!

Puss å Kram å Nyp i Skjärten
   
Badrummet
    

Sovrummet


Saknar min älskade pappa!

Nu va det jättelängesen ja skrev! Ha väl inte riktigt haft behovet kanske?

Men nu ä ja bara helt skakis å ledsen! Idag lördag den 24 okt för 10 års sen ramlade pappa i en trapp och slog sig så ordentligt i huvudet så han dog!

Jag kommer aldrig att glömma den hemska söndagen! När ja tänker på den blir ja alldeles mjuk i kroppen, knäsvag å lite svårt att andas! Värsta dagen i mitt liv å det hemska ä att ja upplever den en gång om året, så idag ä det en sån dag!
Ska försöka förklara för min 5 åriga son varför mammas tårar rinner mest hela tiden idag. Tänkte vi skulle fara till graven å lägga lite mossa å tända ljus. Det ä så svårt att förklara för Linus eftersom han aldrig har å kommer aldrig att få träffa sin morfar!
Det gör mest ont, för jag vet hur stolt han va när han först blev morfar å han ville så gärna få fler barnbarn! Nu pappa har du fyra barnbarn, alla är helt underbara, syrrans tre flickor, Feleicia 12, Ebba 9, Emmy 8. Och min Linus 5.

Jag spelar DJ Sammy- Heaven 911 remix, den är sååå fin, gråter hela tiden, en liten flicka pratar med sin döda pappa om hur mycket hon saknar honom, precis som jag gör!!!

Ska försöka ha en så bra dag jag bara kan, ska hjälpa kusinen att göra smörgåstårta idag, hon fyller år imorrn!!
Ha en underbar lördag alla ni som kan!!

Puss å Kram å Nyp i Skjärten


RSS 2.0