Bildbevisen!!

Nu kommer korten jag lovat på hur det ser ut här hemma efter att vi möblerat om!! Kom inte in på Internet igår så jag ber om ursäkt för er som väntat!! Alltså jag menar dig mamma!! =)


Köket!! Sally va mycket nöjd hon med!! =)
  
Vardagsrummet!! Måste vänja in sig men jag tycker det blev mysigt!
Linus tyckte det var coolt!! =)

Balkongen är sommarfixad oxå!! =) Nu är det bara bikinin på o ölen fram!! =)

Ja nu har jag gjort det jag lovat!! Hoppas att er dag blir bra.
Själv har jag varit hos Belsan o fått på sommardäcken nu på morgonen.....men såklart fick jag en gliring.....va en kvart för sen!!! Skulle komma sju.....men han är ju så snäll.....jag sa att jag inte började förrän halv tio när jag ringde o fråga om hjälp....då sa han bara....kom sju!!! Suck!! Men nu ä det gjort!! =)

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Nystädat!!

Nu har jag en nystädad lgh och balkong!! Tack Biggan för hjälpen.... Hon ringde o hörde om jag städade (hon hade läst det på fejjan) Nja svarade jag det går segt....har diskat bara.... Ja men ska jag komma o hjälpa dig?? Jag tycker det är kul!! Jaaaa....kom hit o hjälp mig då tycker jag oxå det är kul!! =)

Vi började med balkongen, rengjorde golven o möblerna, bar ut sopor o fejjade!!!
Sen blev det att vi möblerade om i vardagsrummet!!! Blev mycket bra!!! Riktigt läckert!!! For till mamma o hämtade en matta som skulle passa bra.....det blev klockrent!!!

Sen började jag städa lilltoan....den har ALDRIG varit så här ren tror jag!! Haha!! Å när jag kom in i köket så hade Biggan flyttar om bordet o köks soffan oxå....blev oxå kanonfint!!!

Nu är det bara sovrummen kvar....ska försöka ta dem imorrn!!!

Ska ta lite kort o lägga ut sen!!!

Nu ska jag duscha o käka en macka!!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten!!


Måndag!!

Idag har jag äntligen varit på jobbet en hel dag utan att må dåligt!! Skönt!! Penicilinet har verkligen hjälpt!!! Blir så glad!!

Har hämtat tupperware grejorna idag....mycket trevligt!! =)
Sen var det dags för scrapträff med brudarna!! Jag har fått en beställning på en dörrskylt som jag började göra nu.....blir nog bra när jag väl har satt ihop allt!! =) Ska lägga ut en bild sen (jag lovar Helena) =)

Helgen har varit mycket trevlig....jag har hållt mig nykter hela helgen eftersom jag äter penicilin.... O det är ju så....
nykter=chaufför!!! Haha....helt OK!!!
I fredags for jag o Carro o bowlade med Markus o Martin....måste bara berätta att jag vann.....STORT!!! =) Började med delad första plats på 108 poäng första omgången.....sen inleder jag andra med 4 strike i rad.....helt ok!!! Haha....Samanlagt blev det 288 poäng för min del.....jag är riktigt nöjd!! Sen skjutsade jag syrran o hennes två arbetskompisar på Olles.... Vi for o hälsade på Lasse liten när han mekade med bilen, där fick vi med oss Robert....skjutsade han till Olles oxå!!

På lördag gick jag o Carro runt sjön på morgonen....sen skulle hon på möhippa!! Jag gick lite på stan, hälsade på mamma mm.... Senare på kvällen skulle jag skjutsa Anders o Reene till Jim....... Åhhh Anders du är bara för rolig.....haha.... Han sätter sig fram i min lilla bil o börjar böka med sätet.....fram o tillbaka, fram o tillbaka....sen vrålar han....Men JÄVLA bil jävel.....Han trodde att jag bara hade två dörrar....haha men sen insåg han att sätet inte gick att vika fram o då såg han att det faktiskt fans bakdörrar oxå!!! =) Haha....Anders du räddade verkligen min kväll!! Tack tack!!
Sen hämtade jag Carro o några av brudarna från möhippan o drog på Olles.....ojojoj....att fulla människor på krogen är så ego o surrar om samma saker i evigheter!!! Haha!!! Hade dock mycket trevligt men blev rätt trött runt ett....tur att Carro ville åka då!!!! Blev en halv pizza hos Lars sen hem o sova!!!

I söndags blev det att gå på stan med syster yster en sväng....sen for jag till Carro o satt på altan hela dan!!!! Åhhh va härligt det va ute!!! Blev medbjuden till hennes föräldrar på grillat!!! Mums!!! Mycket gott.....Tack tack!!! Efter det for vi o köpte godis o åkte till Eklund nånstans uti skogen vid Gideå.....(har ingen aning om var ja va) Hahaha!!! Sen va det bara hem o lägga sig helt slut i kroppen o knoppen!!!

Ja alla mina vänner.....detta var berättelsen om min helg....hoppas ni oxå haft en bra helg med många fina minnen!!! =) Skriv gärna en kommentar, det skulle göra mig ännu gladare än va jag är nu!!! =)

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Piggare!!

Har käkat kåvepenin i 2,5 dagar nu....börjar kännas lite bättre!! Är inte samma tryck i ansiktet nu längre....inte ont när jag tuggar heller....skönt!!! Är fortfarande snorig dan men det blir bättre!!

Igår kom Jocke förbi med massa filmer till mig.....så jag inte skulle ha så tråkigt!!! Tack snälla!! Det blev två filmer igår...nya Hulken o The heartbreak kid....mycket bra!! Får se vad dagen bjuder på...nu känner jag en liten dofr av kaffe i mitt kök....måste hämta mig en kopp.... MMM...mycket gott!!!

Jag har en kamp med min katt idag....hon tror att hon får vara o tugga på allt....NEJ...det får hon inte....så jag har vattensprutan med mig överallt!!! Stackars Sally!!!

Ja idag är det fredag o Linus
pappa o farbror fyller år idag, 34 o 29 blir dom. GRATTIS!! Dom ska ha korvgrillningskalas ikväll o ja va bjuden....skoj....ska nog fara dit en sväng då får jag ju träffa lillvännen min oxå!!

Nu ska jag njuta av min kaffekopp så ni får ha en underbar dag alla mina vänner!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Hängigare...

Har åkt hem från jobbet.... Catarina tyckte inte att man skulle va på jobbet om man inte ens kunde tugga maten!! ;) Hon har så rätt så rätt!! Nu har det verkligen slagit ut....det har satt sig på bihålorna.... Har ont i kindbenet....det spränger där hela tiden....har ont i ena örat.....känns som tryckluft på nå vis....sen har jag ont i tänder o tandkött....känns som tänderna håller på lossna...INTE SKÖNT!!!

Jag vill inte vara sjuk....är så trött på det här....ge mig lite medlidande....det är synd om mig just nu!!!

Nää nu blir det sängen.....får se om jag orkar mig upp senare....

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Hängig...

Då har man jobbat en dag....känner mig helt slut!! Men det va trevligt att komma på jobbet faktiskt....iallafall att komma hemmifrån!! På väg hem så for ja in på affärn o köpte färdiga pannkakor!! (ja vet) grädde o glass....Mums!! Linus blev riktigt glad!!

Imorgon lämnar jag lillemannen på dagis o han blir hämtad av farmor o farfar....han ska få sova där för hans pappa ska på nån kurs....då får han ju va ledig på onsdag!!! Härligt...han är ju fortfarande lite snorig han oxå!!

Jag försöker hitta en ny lgh....en 3:a....är det nån som vet av en så säg gärna till!! Känner att den jag har är alldeles för dyr....nästan halva lönen ju!! Ringde på en idag men den va redan uthyrd.... Men det kommer nog nått snart framöver hoppas jag...

Nä nu tror jag att jag ger upp....lägger mig i soffan en stund...

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Promenad runt höglandssjön!!

Linus jag o Carro tog oss en prommis i vårsolen...Jättehärligt!! Linus valde att gå....inte cykla!! Får ta det nästa gång!! Men han gick hela vägen runt....med några stop vid nån fin bänk!! =)

Här kommer lite fina bilder!!






Mycket mysigt hade vi!! Sista kortet har Linus tagit....han zoomade o zoomade...haha!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Solen skiner....

Jag blir så glad när solen skiner in genom fönstret när man sitter o dricker morgon kaffet!!! Idag blir det promenad runt höglandssjön med älsklings Carro....ska se om Linus vill cykla....vi tar med den så får han bestämma sig där!!! Det va ju längesen han cyklade o känner sig lite ringrostig....därför behöver han träna så han inte blir rädd o aldrig lär sig!!!

Nä ska man kanske göra ett ryck o göra sig iordning....kanske klä linus oxå!! :P Hmmm...undra hur man ska klä sig idag då??? Alltid svårt den här årstiden.... Men men det ordnar sig!!

Ha en underbar söndag mina vänner!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Fin bil!!

Igår så blev vi bjusen på lunchdejt hos Maria o Lovisa....mycket trevligt!! Tack tack!!! Blev kvar till halv fyra ungefär....vi packade in Lovisa o Linus i bilen o for till skokanonen!!! Det blev för mycke tjafs mellan dom!! =) Haha...tog Linus i en sak så skulle självklart Lovisa ha den o tvärtom!! Härligt med barn!!

Sen va det bara hem o packa ner lite kläder o åka till syrran....skulle äta tacos o dricka lite vin med henne o Terese....Efter maten så började vi sjunga lite sing star!!! YES!! Linus o lilla Jacob tyckte verkligen om när vi gal!!! Jag satt o höll Jacob i knä o Linus satt bredvid, Jacob böjde sig fram gapande mot Linus....då säger han: -Du är söt...o cool! Men jag kan inte pussa dig....när du blir störra kan jag pussa dig!! Hahaha! Han har sånna kommentarer min käre son!!

Eftersom jag druckit vin så sov vi över....jag sov med syster i hennes dubbelsäng....ojojoj....man blir ju lite rädd...hahaha!! Hon vill ju ligga sked!! Nej nej nej!!! Hahaha....men vi låg o fnittrade tills kl va halv två tror jag...då slocknade vi båda två....men väcktes vid två av att Linus började hosta....han höll på av o till i ca en timme.....sen fick vi sova!!! En stund!! Kl sju känner jag hur han smyger upp mellan oss o sätter sig mot syrran o ropar: -GODMORGON!! Hahaha!! Hon flög upp!!

Sen va det städdags....av bilarna!!! Mamma, jag o syrran körde in våra bilar i garaget o körde storstädning!! Gud så skönt att det är gjort!!! Tack mamma!! Linus va ute o lekte i vattenpölarna....hade jättekul!!! När vi skulle åka hem grät han o sa:  -Jag kommer att sakna garaget!! Hahaha....killen hela dan!!!

Jag gjorde kyckling o skruvstrips till middag...mycket gott!! Sen efter att Linus lagt sig kom världens bästa Carro på besök!!! Åhh jag blir sååå glad när jag är med henne!!! Tack för att du är du gumman!!!

Sen hoppade jag in i duschen....nu sitter jag här men är påväg till min sköna säng!!! Har släkt ner i hela lgh....sov gott alla mina vänner!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Fredag...

Ja nu va det fredag...men jag har ju varit hemma hela veckan så jag vet inte riktigt vad jag tycker det är för dag idag....börjar bli lite dag vild...=)

Linus är mycket piggare....nu vill han gå ut...friskhetstecken....men han har klagat på magen nu på morgonen...hmmmm...sen sprang han på toa o spydde....bara slem men ändå...det är synd om honom iallafall!!! =(

Det är lite sol o ganska mycke moln ute idag...men det ser ganska lovande ut nu tycker jag...ingen snö iallafall!!! =)
Nu vill jag ha vår o sommar!!!

Nu har jag faktiskt riktigt städat i mitt sovrum....fortfarande!!! Härligt Frida!! =) Måste försöka hålla det nu....så mycket roligare o komma in där när man faktiskt kan se golvet man går på!!! ;)

Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart så ska jag ta mig en salamimacka o en koppa kaffe.....mums!!! =)

Måste ju berätta att en av mina vänner har en jätte fin hemsida med massor av recept o pyssel o blandat smått o gott....jag har länkat till henne här...ta o kika in så förstår ni vad jag menar!! =)
www.helenas-web.nu

Ha en fortsatt bra morgon o dag allihopa!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Killen med funderingarna....

Det är min Linus det!!! Jag försökte få i honom alvedon....med dåligt resultat....han vägrar!!! Hatar allt som heter medicin....nu har han kommit på nått bättre.... =)

Mamma!, jag går o vilar....för då mår jag bättre då behöver jag inte ta den där!! Så pekar han på tabletten jag håller i!!! Jaa, vad gör man?? Vet inte!! Det kommer att sluta med att jag tvingar honom o han gråter o jag gråter!!! Brukar bli så!!

Han är rolig min son.... Vi ligger i sängen o vilar o han börjar hosta ordentligt.... Jag säger men fy vilken jobbig hosta du har!! Då svarar han: Nää, den är inte sååå förfärlig!! Den är trevlig o snäll!!!
Som sagt idéer det har han!!

Vi hade ätit o han fick en hostattack igen....ja sa att han skulle dricka vatten....men han sprang iväg... Jag ropade igen att han skulle komma o dricka vatten.....då hör jag från hallen: Mamma, det är för sent!! Det är för sent, mamma!!
Tittade ut i hallen o han hade kräkts upp jätte mycke slem....vilket är jättebra...bättre på golvet än i halsen...men! Det är ju inte bara lite svårt att torka upp slem....det liksom bara glider runt!!! Blää!!

Ingen alvedon än heller....smider hemska planer inför kvällen!!! Hemska mamma!!

Kram kram

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Sjuk, sjukare, sjukast!

Ja så känner vi oss nu!! Både jag o linus är hemma o är ordentligt förkylda...jättejobbigt!!
Linus har hosta o snuva...är alldeles blank i ögonen o röd om kinderna....mammas lillvän!! :(
Jag känner mig rätt off oxå....känns tungt i skallen....
typ som att hela huvudet är fullt av snor!! Låter äckligt...mmm...men det känns äckligt oxå!!!

Igår va vi lediga från jobb o dagis....for till systeryster o mös en stund. När vi skulle åka hem följde Felicia o Emmy med oss hem.... Snacka om att jag har tur som har så fina systerdöttrar!!! Snacka om att jag fick städhjälp!! Nu kan man gå in i mitt sovrum utan att klättra....
man ser golvet o man ser sängen!!! Haha....härligt.... Det dammtorkades o dammsögs o bäddades rent o tvättades....kändes riktigt bra!!! Sen kom syrran o Ebba hit, då gjorde vi våfflor med sylt o grädde!! Det blev både vanliga o mussevåfflor....har man så måste man använda....Linus ville inte ha några andra!!! =) När de skulle fara tog jag o syrran varsin sopsäck o bar ut till soprummet!! Stora föremål ska man kasta över en kant....en mycket hög kant
....haha....syrran o jag kämpade på...vi hoppade o slog o gud vet allt vi gjorde....tillslut va båda säckarna kastade!! =)
När jag kom in igen tittade jag på klädes säckarna som stod inne i sovrummet....faan...jag blev tjurig o tog båda säckarna o gick till soprummet....
kläder väger en del!!! Om jag o syrran hade svårt med sopsäckarna!....kan ni ju bara tänka er hur jag hade det med klädes säckarna
!!! Hahahaha!!! Men skam den som ger sig!!! Nu är de borta!!!

Nu när jag tittar ut genom fönstret ser jag att solen tittar fram....härligt....
imorse så snöade det
!!! =( Men nu ska vi va glada för solen är här igen!! Ha en bra dag alla mina vänner!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Längesen sist!

Nu va det ett tag sen ja skrev... Har inte riktigt orkat... Har kännt mig rätt slut i huvudet nu, vet inte riktigt varför!? Har varit en tuff månad rent ekonomiskt, hoppas det blir bättre framöver. Linus har kommit hit o han tycker det är så kul att testa gränserna!!

Jag måste ju berätta om Påskfejden Hellströms vs Eriksson, i torsdags. Vi skulle vara hos Biggan kl 17.00. Vi samlades i "kuvösen" ute o fick en välkomstdrink!! Sen började tävlingen!


 

Först skulle vi färglägga påskmålarbilder!! =)
Sen kastade vi plast brickor i en hink...det va ganska svårt, dom for som dom ville!!
Tredje grenen va att flytta tio ägg med hjälp av sked i munnen, vi stod fyra st i rad o "skickade" ägget vidare!!! Rätt skoj!!
Fjärde grenen, vi fick välja ett redskap utan att veta vad vi skulle använda den till!! Vi valde mellan, en visp, sked, apelsinskalare, smörkniv av trä o en burköppnare! Sen fick vi varsin potatis, som vi skulle skala o få en så lång skalbit som möjligt!! Jag lyckades inte alls!! haha! =)
Femte grenen var att slå ner en spik, ojoj va jag skrattade, det gick bra halva spiken sen vek den sig!! =)


Efter dessa fem grenar var det dags att bada!! Mamma va så förkyld så hon stannade inne o fixade med maten, Biggan följde med ner för att jag inte skulle behöva bada själv med 6 karlar (3 grabbar o 3 gubbar vill säga!!) men efter 10-15 min klev hon upp så jag satt ju själv där ändå!!! Haha!! =)



Sen va det dags för middan!! Tacos!!! Mums!! Det va riktigt gott, hungrig va vi nog allihopa!!

Sen va det dags för sista grenen...yatsy!!! Haha!!! Gick kanske inte så bra!!! =)

I det stora hela så va kvällens tävlingar mycket roliga, slutresultatet var mindre kul...vi förlorade med nått ynka poäng!!! Nästa år ska jag vinna!!!

Mamma o Belsan for hem efter yatsyn, även Rickard o Jenny, Stefan la sig på soffan!! Biggan gjorde kaffe drinkar till oss som satt kvar, jag, Jesper, Johan o henne själv!! Sen blev hon oxå trött o la sig i soffan hon med!! Så där satt jag med "knattarna" o hade riktigt trevligt!! Det slutade med att jag följde med dem på "knattedisco", alltså gamla HC!! Haha...jag o alla -91!!! Jesper hade jätte roligt åt det, han frågade alla han kännde hur gammal dom trodde jag va!! Nu ska ni få höra hur gammal jag ser ut att va!! Detta är dokumenterat nu!! Mellan 18-20 år!!! Alla sa där emellan!!! Haha kändes lite kul!! Men Jesper kunde inte vara tyst så han berättade ju självklart att jag är 28, o av alla blickar jag fick så blev dom chockade!! Haha!! Jag måste se ung o oskyldig ut!! Men jag hade faktiskt mycket trevligt ändå!! Så tack grabbar för en trevlig kväll!!!



När jag väl kom hem kände jag att jag va rätt full, allt bara snurrade så jag gick bara o la mig, men jag måste ha tänkt nått konstigt för på fredag morgon kl 7.00 ringer min väckar klocka!!! Yippi!!!

Kl 10.15 hörde jag hur det ryckte i dörrhandtaget....in kommer Linus Olsson halvt skrikande....HEJ MAMMA!!!! Hahaha!! Det blev en seg innedag, men vi fick främmande av Christine o Patrik....mycket trevligt!!! Det blev en rätt tidig kväll!!!

På lördag va vi ner till mamma, vi skulle ner på stan o köpa byxor till Linus....han fick tre par!! Men han är ju inte rädd för fem öre....han stack ifrån oss....när jag gick o kolla vars han tog vägen, då kommer han åkande uppför rulltrappan!!! Jag frågade vars han varit...han svarade....jag behövde friskluft!! Ojoj!!
När vi kom hem till mormor igen så ringer Carro o frågar om ja kan få barnvakt till kvällen!! Ja jag frågade runt, tillslut så ringe jag Linus pappa, trodde inte att jag skulle få ett ja, men hör o häpna....det gick bra!!! O dessutom ringer han när han åker från jobbet o frågar om han kan hämta upp honom!!! Självklart!! =)
Det blev en blöt kväll på Olles, träffade pappas bästa kompis Tony!!! Inte träffat honom sen begravningen!!! Vi fick nästan tårar i ögonen!!! Jätte kul o träffa honom blev sååå glad!!! Gick hem på natten med ömmade fötter....ont ont ont!!! Varför ska man ha skor som man få ont av?? Bara för att dom är snygga?? Konstigt!!!

Linus kom vid 10.15 o jag va rätt seg....det märkte han!! För han gjorde en fin liten sjö av vatten på hans golv!!! Ojoj!! Vad ska jag göra med denna vilding!!! Det blev tv förbud o straffarbete!!! Fast han gillar att dammsuga så han förstod nog inte att det va ett straff!! =) Tvättade bort all tvätt, diskade o lagade mat!! Det var det jag orkade med!!! Sen blev det en tidig kväll!!!

Nu sitter jag här med en kaffe kopp o undrar vad som ska hända denna dag, det får vi se!!!

Ha en skön måndag allesammans!!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

Mörbultad!!

Har kommit hem från Klimpfjäll idag. Har varit där sen torsda kväll....åkt skoter fre, lör o en liten sväng idag innan vi for hem. Jag har sååå ont i kroppen så det är skrattrerande!!! När jag klev ur bilen o skulle bära in packningen så börja jag skratta....två trappor upp bor jag, jag hade en bag, en stor ica påse, en kylbag, handväska o en hjälm!!! Det gör bara ont att bära allt eftersom jag har ont i båda armarna...sen ska jag ta mig upp för trapporna....ojoj.....jag trodde aldrig jag skulle komma upp!!! Haha!! Alltså sammanfattningsvis....jag har träningsvärk på ställen jag inte trodde man kunde få det!!! ojoj!!! Tror det kommer bli skoj imorrn på jobbet!!!!

Nä måste sova!! Sov sött allihopa!!!

Puss o Kram o Nyp i Skjärten

RSS 2.0