Kycklingfilé, potatiskroketer, vitlöksmör och kantarellsås!!

2-3 personer

3 kycklingfiléer
1 hönsbuljongtärning
5dl vatten
salt
tandoorikrydda

Krydda kycklingen och stek den lätt. Häll på vatten och buljongtärningen, låt koka tills kycklingen är färdig. (Inte rosa)

Kantarellsås
1 burk kantareller, eller egna.
1 mörk oxbuljongtärning
2-3 dl matgrädde

Spara svampspadet. Hacka svampen i mindre bitar, stek dem. Kasta i buljongtärningen och lite av spadet.
Häll på matgrädde. Smaka av om de behövs mer spad. "Tjocka" ev till den med maizena redning.

Vitlökssmör
Smör (jag tog bregott)
1 vitlöksklyfta
salt
Basilika (fryst)

Blanda ihop allt och ställ kallt.

Serververa med klyftpotatis, potatisgratäng eller som oss kroketter!



Det blev en liten ändring i matlistan, orkade inte göra potatisgratäng och hittade potatiskroketter i frysen! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0